ASICS GEL Nimbus 25 Ревю

ASICS GEL Nimbus 25 Ревю

9. 1. 2023 1 мин. четене

С новия GEL Nimbus 25, ASICS се осмелява да направи голяма промяна в своя дългогодишен бестселър за дълги и лесни бягания. "Комфортът никога не се е усещал по-добре!" – какво стои зад това?

"Комфортът никога не се е усещал по-добре!" - с това твърдение ASICS рекламира своята 25-та версия на семейството Nimbus. 
В продължение на няколко седмици имахме възможност да изпробваме новите ASICS GEL-Nimbus 25. Сега, на Нова година, вече можем да дадем първите си впечатления от новото чудо за дълги разстояния от ASICS. Какво се промени в новите GEL-Nimbus 25 от ASICS? За кои видове бягане ся най-подходящи GEL-Nimbus 25? Кога най-накрая ще бъдат налични за закупуване? Научете всичко това тук в нашия преглед на ASICS GEL-Nimbus 25.

ASICS GEL Nimbus 25

Нашето първо впечатление 

Преди Коледа успяхме да разгледаме новите ASICS GEL-Nimbus 25. Още на пръв поглед забелязахме: Тази обувка е различна от своите предшественици. Това, което веднага се забелязва от дългогодишните бегачи на ASICS GEL-Nimbus: "GEL" липсва основата или не се вижда отвън на пръв поглед. Въпреки това, както разкрива името на ASICS GEL-Nimbus 25, гел камерата не липсва, а е скрита в подметката на обувката. Визуална промяна, която определено може да предизвика объркване за дългогодишните бегачи с този модел. 
Формата на обувкита също е променена. Новият модел GEL-Nimbus е малко по-изчистен и "заоблен". Особено по-високата и изпъкнала назад подметка директно привлича вниманието. Дори на пръв поглед обувката изглежда много удобна и ви кара да искате да я изпробвате веднага. 

 

Първо тичайте с ASICS GEL-Nimbus 25

Веднага щом ги обуете, забелязвате: новите ASICS GEL-Nimbus 25 ясно се открояват от своите предшественици. Въпреки по-високата и масивна подметка, обувката е невероятно лека. Горният материал също е еластичен и много дишащ, приляга на крака като втори чорап. 
Бяхме много изненадани и от езика на GEL-Nimbus 25, който, както и горната част на обувката е мрежест, така че точките на триене и триенето да са напълно избегнати. 

По време на първите стъпки в новия GEL-Nimbus 25 веднага забелязваме колко са меки и удобни. Веднага получавате усещане за "лекота" и просто искате да започнете да бягате.
Така че тръгваме по улиците.

Стъпка по стъпка усещате омекотяването на обувката чрез новата технология PURE GEL™. В допълнение, вече познатият материал Flytefoam осигурява задвижване и допълнителен тласък по време на бягане. Въпреки леката мрежеста горна част, кракът стои стабилно в обувката. Първото общо впечатление: повече абсорбция на удари, повече еластичност и в крайна сметка повече комфорт по време на движение. Обичаме ги! 

 За какви разстояния и скорости са GEL-Nimbus 25?


ASICS GEL-Nimbus 25 е перфектната обувка за дълги и лесни бягания по път или на равен терен
Поради по-малкото тегло на обувката, ASICS GEL-Nimbus 25 също са чудесен избор за средноскоростни бягания за издръжливост и бягания с по-дълго темпо (1000m бягания или повече) .
Особено при висок обем на тренировка, GEL-Nimbus 25 може да бъдат полезни за избягване на наранявания. 

Нашето заключение относно ASICS GEL-Nimbus 25

 

  • ASICS GEL-Nimbus 25 е значително по-лека от предишните модели.
  • GEL подложката не се вижда отвън, но е скрита в стелката на обувката и все още предлага познатия комфорт от серията Nimbus.
  • Технологията PURE GEL™ и материалът Flytefoam осигуряват много удобно изживяване при бягане.
  • Мрежестият материал на горната част и езика буквално пасва на крака ви и осигурява необходимата стабилност. 
  • Готин и модерен външен вид на новите ASICS GEL-Nimbus 25.

„Комфортът никога не се е усещал по-добре!" - определено можем да потвърдим това изречение след няколко седмици тестване. 
Ние сме развълнувани от новите ASICS GEL-Nimbus 25. 

От 01 февруари 2023, ASICS GEL-Nimbus 25 ще бъдат налични онлайн
Вземете новата си любима обувка на top4running.com


СЪВЕТИ ЗА ПРОДУКТИ