pic

За нас

Top4Running е дом за всички бегачи. Без значение дали е град, писта или пътека, ние ще ви снабдим с перфектно пасващи обувки за вашето бягане. Ще намерите и огромна колекция от стилни функционални дрехи, които да направят бягането още по-приятно. Разбира се, ние предлагаме и друго оборудване, като раници и спортни часовници. И тъй като вярваме, че качеството има значение, ние предлагаме само най-модерното и висококачествено оборудване от проверени световни марки. Можем да гарантираме това!

Има милион причини, поради които бягаме, и милион начини да се наслаждаваме. Независимо дали се опитвате да счупите световни рекорди или просто бягате за забавление, на пистата или в гората, сами или с приятели, редовно или само от време на време, ние всички имаме едно общо нещо - радостта от бягането. Като опитен екип от бегачи, ние знаем какво представлява тази радост, затова искаме да я увеличим и да я споделим с всички; за да накараме още повече хора да бягат, да продължават да се усъвършенстват и наслаждават.

История на TOP4SPORT

2010

Top4Sport е създаден. Началото на сътрудничеството ни с Nike

2011

Партньорство с ФК Слован Либерец, играещи в Първата чешка футболна лига беше създадено

2012

Стартиране на специализиран онлайн магазин Top4Football

2013

Стартиране на онлайн магазини Top4Running и Top4Fitness

2014

В Прага отвари врати магазин Top4Football, най-модерният магазин в Централна Европа, специализиращ във футбола. Сътрудничество с над сто клуба от първа лига до регионално първенство.

2015

Разширяване в Словакия. В Братислава отвари врати магазин Top4Football. В Прага отвари врати магазин Premium Top4Running. Установено е партньорство с Чешката федерация по лека атлетика.

2016

Партньор на словашкия национален отбор по футбол

2017

Разширяване в Унгария и Румъния. Сътрудничество със седем футболни отбора от първа лига в Чехия и Словакия.

2018

Разширяване в Германия, Австрия и Испания. Стартира онлайн магазин Top4Street.

2019

Top4Sport стана горд член на 11TeamSports Group, най-големият търговец на футболни артикули в Европа