END OF SEASON SALE! Изберете от над 4500 продукта Купи сега

Дамски ръкавици за бягане

По време на зимните бягания по-добре обърнете внимание на аксесоарите. Едни от най-важните са ръкавиците за бягане. В Top4Running ще откриете качествени спортни ръкавици от любимите си марки. Дръжте ръцете си топли!

Ръкавици за бягане – защо са толкова важни?

Определено не искате да имате студени или замръзнали ръце, докато бягате. След това е невъзможно да се загреете и ще почувствате студ по цялото тяло. Ето защо трябва да вземете със себе си ръкавици за бягане през зимата. Те са задължителни при минусови температури, особено при дълги бягания.

Как да изберем ръкавици за бягане?

Дамските зимни ръкавици за бягане са направени предимно от синтетични материали. Всеки има различни свойства и се използва за малко по-различни физически дейности. В Top4Running ще намерите ръкавици, изработени от следните материали:

  • Полиестер: Страхотен материал за поглъщане на потта, дишащ и поддържа ръцете ви сухи и топли.
  • Полар: Вероятно познайте страхотното чувство да се сгушите в поларено одеяло през зимата. Топъл и уютен комфорт. Поларените ръкавици са същите - ръцете ви ще са топли в тях. Въпреки това, техните способности за извеждане на потта са по-лоши. Те са много топли дамски ръкавици, така че са по-подходящи за по-кратки бягания или по-малко интензивни по-дълги дейности, като разходки.
  • Softshell: Дамските softshell ръкавици осигуряват водоустойчивост и защита от вятър. Следователно те са идеални за ветровито и дъждовно време.

Ръкавици за бягане – приятел за състезания с препятствия

Ако сте ентусиаст на състезанията с препятствия, добавете също към своите обувки за пътека един чифт ръкавици за бягане. Това е един от малкото разрешени аксесоари за препятствия, които ви улесняват да ги преодолявате. Можете да ги използвате за маймунски барове или катерене с въже, където ще ви помогнат да подобрите сцеплението си. Предотвратява мазоли или ожулвания при теглене на тежки товари. Не на последно място, те ще ви осигурят комфорт на високи стени.

Дамски ръкавици за бягане - Комфорт на добра цена

Ръкавиците за бягане ще се погрижат за вашия комфорт по време на бягане, особено през зимата. Те са малко облекло, което можете лесно да свалите по време на бягане и да го поставите в раницата за бягане. Разгледайте предложението на Top4Running и вземете качествени ръкавици за бягане на разумни цени днес!

Покажи още Затворено
Filtr
Марка
Nike (2)
Under Armour (1)
Филтърът не е намерен
Размер
XS (2)
S (1)
M (3)
L (2)
XL (1)
Филтърът не е намерен
Бял
(1)
Лилав
(1)
Черен
(1)
Филтърът не е намерен
Бягане (3)
Свободно време (2)
Филтърът не е намерен
Водоустойчиви (1)
Дишащи (2)
Светлоотразителни (1)
Филтърът не е намерен
Зима (2)
Филтърът не е намерен
W SPHERE 4.0 RG
nike
Ексклузивно
Under Armour UA Storm Run Liner
underarmour
Ексклузивно
W FLEECE RG
nike
Ексклузивно