END OF SEASON SALE! Изберете от над 4500 продукта Купи сега
Последна версия: adidas Adizero Adios Pro 3

Последна версия: adidas Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 1 мин. четене

adidas Adizero Adios Pro 3 - Най-новата и бърза състезателна обувка Adidas за дълги разстояния от полумаратон до маратон е тук!

Новата елитна скоростна обувка от Adidas най-накрая е тук: Adizero Adios Pro 3! 

Пазарувайте тук в T4R-Store !

Всичко започна със световния рекорд на Перес Йепчирчир в Прага 2020 в Adios Pro 1. Оттогава маратонката непрекъснато се развива с помощта на елитни бегачи, което води до Adizero Adios Pro 3 – в момента най-бързата обувка в семейството на Adizero за дълги разстояния. 

“За мен е чест да се обуете и да тренирате с най-новата обувка Adizero  Имаме привилегията да знаем от първа ръка колко ефективен може да бъде Adizero, когато става въпрос за време и производителност, така че беше вълнуващо да опитаме Adizero Adios Pro 3. Наистина усетих скоростта и сцеплението на този модел. Надявам се, че мога да продължа да повишавам нивата си на представяне, докато продължавам да тренирам и да се състезавам в Adizero Adios Pro 3.” – Аманал Петрос, атлет на Adidas, немски рекордьор в полумаратона и маратона.

1

Ключови факти

Adizero Adios Pro 3 е най-добрата състезателна обувка за дълги разстояния от полумаратон до маратон, създадена да изведе бегачите на следващото ниво и да чупи рекорди. Energyrods 2.0 междинната подметка на бързата обувка осигурява уникално изживяване при бягане. Горната част е изключително лека и дишаща за оптимална опора и скорост. Супер леката обувка тежи само 213 грама.

Gallery

Какво е новото?

  • ENERGYRODS 2.0 – Карбонови енергийни опори, които преди са били отделни, сега са единна структура за хармонична твърдост. Вградени в междинната подметка и върви успоредно на метатарзалните кости, за да даде енергия на бегачите.
  • Lightstrike Pro пяна – Междинната подметка се състои от две нива устойчива Lightstrike Pro пяна, която осигурява на бегачите омекотяване и възвръщане на енергията, за да ги поддържа при по-дълги състезания, вариращи от половин до пълни маратони.
  • Нова горна част – Нова олекотена горна част, проектирана да бъде готова за състезания и да осигурява опора на атлетите, където най-много се нуждаят от нея.
  • Гумена подметка Continental – Помагайки на бегачите да останат на пистата, силуетът е изграден с континентална гумена подметка със сцепление, за да помогне за бързо преминаване в завои.
  • Изработен отчасти от рециклирани материали – Този продукт е направен отчасти от серия от рециклирани материали – само едно решение, което ще помогне на Adidas постепенно да премахне всички необработени полиестери и да помогне за прекратяване на пластмасовите отпадъци.

Дръжте очите си отворени за магазина Top4Running. Adizero Adios Pro 3 ще бъде наличен за закупуване много скоро!

Пазарувайте тук в T4R-Store !

3