END OF SEASON SALE! Изберете от над 4500 продукта Купи сега
Регистрирайте се сега: Austrian Women's Run - We Run To Move

Регистрирайте се сега: Austrian Women's Run - We Run To Move

23. 3. 2022 1 мин. четене

34-ият ASICS Austrian Women's Run ще се проведе на 22 май. Регистрирайте се сега и бъдете част от уникалната атмосфера на събитието!

#WeRunToMove - това е мотото на 34-тият ASICS Austrian Women's Run , който ще се проведе на 22 май. С повече от 30 000 състезатели от почти 100 различни нации, това е най-голямото спортно събитие за жени в Европа. Бягането за жените означава атмосфера, сила, мотивация и смелост!

Повече от 30 години, това класическо събитие в женската бягаща среда е много повече от бягане. Целта на бягането само за жени е да накара жените и момичетата да се вълнуват от спорта. Става дума за разпознаването и видимостта на жената във всички аспекти на живота. Мотото за 2022 г. #WeRunToMove показва как жените застават на стартовата линия за солидарност, защото заедно жените са много по-силни!

"Мисията ми беше да вдъхновявам жените и момичетата да бягат. 34 години по-късно продължавам да преследвам тази цел,” казва Илзе Дипман, основател и организатор на австрийското състезание за жени.

Всички бегачи могат да стартират на 22 май с 5 или 10k. Освен това ще има състезание по 5к Скандинавско ходене.

Gallery

5 k

Без значение дали искате да избягате първите си 5k или ако искате да атакувате своя личен рекорд: 5k трасето е красиво за бягане през Виенския Пратер, то е равно и води през зелена природа. Ще бъдете аплодирани от банди, публика и барабанни групи по пътя, които осигуряват феноменална атмосфера. 5k е и международното състезание за жени и основното трасе на Austrian Women's Run.

Въпреки че бягането не е само за представяне, ще има някои супер бързи мощни жени, които ще покажат какво могат да правят жените бегачи. На първо място Гладис Чепкуруи от Кения, постави нов рекорд на 5 k с 14:49 минути миналата година. Тази година тя иска да подобри собствения си рекорд на 14:30 минути.

Gallery

10 k

5 k  твърде кратко за теб? Пробвайте на двойно разстояние! Приемете предизвикателството и оставете страхотната атмосфера да ви вдъхнови да избягате своето собствено  10k състезание.

Gallery

5 k Скандинавско ходене


Не искате да бягате, но все пак  искате да участвате? Запишете се за трасето на 5 k Скандинавско ходене!

И така, какво чакате? Вземете приятелите си и се регистрирайте за Austrian Women's Run!

Кликнете тук, за да се регистрирате!

1