END OF SEASON SALE! Изберете от над 4500 продукта Купи сега
Нова серия: ASICS Gel-Nimbus 25

Нова серия: ASICS Gel-Nimbus 25

9. 1. 2023 1 мин. четене

ASICS Gel-Nimbus са изцяло подобрени и се предлагат от 1 февруари в магазина Top4Running. Прочетете тук какво е специалното за ASICS Gel-Nimbus 25.

Популярните обувки за бягане на дълги разстояния ASICS Gel-Nimbus получиха грандиозна актуализация. Но какво е новото? Ключовите факти: Invicible GEL, повече абсорбция на удари, повече еластичност и максимално повече комфорт по време на бягане.

1

Височината на обувката е осем милиметра - което е по-малко, отколкото при предишния модел. За повече комфорт е използвана омекотяващата пяна FF Blast Plus Eco. Това гарантира още по-динамично движение от Nimbus 24. Добре маскиран и невидим отвън, гел елемент също е скрит в най-новата версия на фамилията Nimbus. Това осигурява приятно омекотяване на петата. Точно като предишния модел, популярният материал Flytefoam също се използва в най-новия модел на обувките.

ASICS също еволюира по отношение на устойчивостта с новите си маратонки. Повече от 90 процента от използвания полиестер се рециклира. Освен това ASICS използва нов процес на боядисване, който намалява емисиите на CO2 и повече от 20 процента от междинната подметка е направена от захарна тръстика.

Най-новата обувка във вселената на ASICS ще бъде налична на уебсайта Top4Running от 01 февруари и струва 200 евро.

Пазарувайте в Top4Running-Store!