Mizuno Wave Rebellion Pro: Новият цар на супер обувките

Mizuno Wave Rebellion Pro: Новият цар на супер обувките

17. 1. 2023 1 мин. четене

В семейството на Mizuno има нови маратонки. Вижте всички важни факти тук преди пускането им на 19 февруари.

Трите ключови елемента: Леки, Сцепление и Респонсивност!

Новата супер обувка на Mizuno е предназначена за бегачи в предната част на стъпалото през маратон. Височината е 33 mm / 39 mm, а теглото й е 220 g. Перфектната обувка за следващия ви маратон ще бъде пусната на пазара на 19 февруари.

Прочетете най-важните факти тук:

Горната част на обувката е възможно най-лека с олекотена инженерна мрежа, проектирана специално за Rebellion Pro. Две дантелени примки държат езика на място дори при по-продължително бягане. Благодарение на премахнатия контрапет, обувката има прилепване като чорап около петата и глезена. Поддържа ви по най-добрия възможен начин, дори когато краката ви се изморят.

1

Подметката е изобретена, за да ви тласка напред с комфорт и да ви дава силна възвръщаемост на енергията. Следователно се използват различни технологии на Mizuno, за да ви дадем най-доброто подкрепа на всяка стъпка. Първо, има карбонова найлонова плоча, проектирана с Mizuno Wave. Изработена е от 30% карбонови влакна и 70% найлон. Целта беше да се произведе пластина, която е възможно най-лека и в същото време възможно най-стабилна и поддържаща. Освен това, за горната и долната междинна подметка, Mizuno използва технологията Mizuno Enerzy lite +. Те са много по-леки и по-меки от Mizuno Enerzy lite.

Подметката G3 осигурява страхотно сцепление върху различни повърхности.

Бъдете в крак с всички най-нови обувки за бягане на top4running.com.

Вземете маратонките си тук!

2

 


НОВИНИ ЗА ПРОДУКТИ