15% отстъпка на новите колекции. Използвайте код: SPRING15 -- days --:--:-- ВЗЕМЕТЕ 15%
Бягаш ли с правилните обувки?

Бягаш ли с правилните обувки?

14. 10. 2020 1 мин. четене

Ще ти помогнем да намериш перфектните обувки за бягане само в няколко стъпки. Така ще намерим най-подходящото според твоите нужди. Пробвай нашия Shoe Finder!

Проучване на компанията Asics показва, че 81% от бегачите си купуват неподходящи обувки.
Начинаещи, професионалисти, неутрални бегачи,или супер бегачи – всеки бегач има различна биомеханика и бяга по различен начин – точно затова му е необходима и различна обувка. Да, съществува причина за да има толкова много видове обувки за бягане и не е и за чудене, че много хора се губят в огромното изобилие и си купуват неподходящи обувки.

Избери правилните обувки!

В резултат от това проучване Asics приемат предизвикателството да насочат бегачите към правилните обувки според нуждите им. Марката разделя моделите си на категории „Бягайте по-далеч, по-бързо,или по-дълго“- във всяка категория те предлагат и по-неутрални модели (както повечето съществуващи марки) за нормална пронация, както и модели с по-здрава упора при супинация. Разделянето на обувките за бягане, тези за скоростни тренировки, както и тези за планинско бягане на две основни групи е естествено…

Избери правилните обувки!

... Всъщност имате ли представа защо сте избрали да бягате с настоящите си обувки? Дали обувките ви имат по-голяма или по-малка защита? И защо предпочитате точно тях? Знаете ли дали е по-подходящо по-силно или по-леко омекотяване? А още по-важно е, за какъв тип бягане ще носите тези обувки и дали наистина са подходящи за него? Например състезателната обувка с карбонова подметка ще ви даде усещането за бързина, с което ще се почувствате чудесно, но тя не трябва да се използва за ежедневна тренировка

Също така, носенето на едни и същи обувки при всяко бягане, не е препоръчително. Ако бягате повече от два пъти седмично, то би трябвало да сменяте обувките си. Ходилата трябва да имат различно усещане. И все пак, кои модели отговарят на вашите предпочитания, стил на бягане, и биомеханика? Ще ти помогнем да откриеш перфектните обувки за бягане само в няколко стъпки.

Опитай нашия Shoe Finder

 
METASPEED EDGE
Ново
METASPEED SKY W
Ексклузивно
GEL-NIMBUS 24
Ново
GEL-NIMBUS 24
Ново
METARACER
GEL-KAYANO 28
GEL-KINSEI BLAST W
GEL-KAYANO 28
METASPEED SKY W
Ексклузивно
METASPEED SKY
Ново
METASPEED EDGE
Ново
GEL-KINSEI BLAST
Предишни
След