END OF SEASON SALE! Изберете от над 4500 продукта -- days --:--:-- Купи сега
Бягаш ли с правилните обувки?

Бягаш ли с правилните обувки?

20. 12. 2022 1 мин. четене

Ще ти помогнем да намериш перфектните обувки за бягане само в няколко стъпки. Така ще намерим най-подходящото според твоите нужди. Пробвай нашия Shoe Finder!

Проучване на компанията Asics показва, че 81% от бегачите си купуват неподходящи обувки.
Начинаещи, професионалисти, неутрални бегачи,или супер бегачи – всеки бегач има различна биомеханика и бяга по различен начин – точно затова му е необходима и различна обувка. Да, съществува причина за да има толкова много видове обувки за бягане и не е и за чудене, че много хора се губят в огромното изобилие и си купуват неподходящи обувки.

Избери правилните обувки!

В резултат от това проучване Asics приемат предизвикателството да насочат бегачите към правилните обувки според нуждите им. Марката разделя моделите си на категории „Бягайте по-далеч, по-бързо,или по-дълго“- във всяка категория те предлагат и по-неутрални модели (както повечето съществуващи марки) за нормална пронация, както и модели с по-здрава упора при супинация. Разделянето на обувките за бягане, тези за скоростни тренировки, както и тези за планинско бягане на две основни групи е естествено…

Избери правилните обувки!

... Всъщност имате ли представа защо сте избрали да бягате с настоящите си обувки? Дали обувките ви имат по-голяма или по-малка защита? И защо предпочитате точно тях? Знаете ли дали е по-подходящо по-силно или по-леко омекотяване? А още по-важно е, за какъв тип бягане ще носите тези обувки и дали наистина са подходящи за него? Например състезателната обувка с карбонова подметка ще ви даде усещането за бързина, с което ще се почувствате чудесно, но тя не трябва да се използва за ежедневна тренировка

Също така, носенето на едни и същи обувки при всяко бягане, не е препоръчително. Ако бягате повече от два пъти седмично, то би трябвало да сменяте обувките си. Ходилата трябва да имат различно усещане. И все пак, кои модели отговарят на вашите предпочитания, стил на бягане, и биомеханика? Ще ти помогнем да откриеш перфектните обувки за бягане само в няколко стъпки.

Опитай нашия Shoe Finder

 

METASPEED SKY+
asics
Устойчивост
GEL-NIMBUS 25
asics
Устойчивост
GEL-KINSEI BLAST W
asics
Устойчивост
GEL-KAYANO 29
asics
Устойчивост
NOVABLAST 2
asics
METASPEED SKY+
asics
Устойчивост
GEL-KAYANO 29
asics
Устойчивост
MAGIC SPEED 2
asics
Устойчивост
NOOSA TRI 14
asics
METASPEED SKY W
asics
METASPEED SKY
asics
METASPEED SKY+
asics
Устойчивост
Предишни
След